» Sitemap
Webløsninger


Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Webløsninger

Webløsninger

 

Hjemmesider, bookingløsninger & webshops

Hvordan skal din virksomhed fremtræde på nutidens medieportal, og hvad skal målet for din hjemmeside være?

 

Disse er de vigtigste spørgsmål, du kan stille dig selv, før din virksomhed går online. Velovervejede svar er udgangspunktet for en velfungerende hjemmeside, hvorfor Kofoed & Co vægter rådgivning og sparring i opstartsfasen højt. I samarbejde med dig finder vi vi således den løsning, der matcher netop dine behov og ønsker. Løsninger, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

 

Det nemmeste og mest fleksible CMS-system på dansk

En opdateret hjemmeside er med til at signalere troværdighed, relevans og dynamik overfor nuværende såvel som potentielle kunder. Vores webløsninger tager højde for dette, hvilket gør os i stand til at tilbyde muligheden for skræddersyede og brugervenlige opdateringsmoduler.

 

Et Content Management System (CMS) er for hjemmesider, hvad Word® er for dokumenter. Det er altså et system, der bruges til at vedligeholde indhold på hjemmesider såsom tekst, filer, billeder og andre dokumenter. Hos Kofoed & Co har vi kaldt vores CMS for "Weblogik". Det afspejler vores filosofi om, at redigering og vedligeholdelse af hjemmesider ikke behøver at være raketvidenskab. 

 

Referencer

  • FynBus.dk
  • Midttrafik Prisberegner
  • FynBus Prisberegner

  • Bliv kontaktet ang. Webløsninger
    Infostandere

    Relevant information - når du har brug for det...

    » Læs mere