» Sitemap
Mobile muligheder


Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Mobile muligheder

 

Mobiltelefonen er blevet en genstand, vi har med os overalt, hvor vi færdes, hvilket gør den til et af nutidens vigtigste kommunikations-, arbejdsredskaber- og informationskilder.

 

Såvel unge som ældre, mænd som kvinder, har taget den mobile teknologi til sig og mobiltelefonen er således blevet et redskab, en uadskillelig del af os, som vi håndterer vores arbejdsliv, sociale- og online-liv gennem. I dag findes der i hele 98% af alle danske hjem (2014) mindst én mobiltelefon, mens 73% har en eller flere smartphonetelefoner.

 

Hos Kofoed & Co har vi stor erfaring med at udvikle nyskabende mobile løsninger. Vi stod således bag Danmarks første mobile billetteringssystem, SMS-billetten til Fynbus, har udviklet de populære mobilbilletter til både FynBus og Sydtrafik, og har skabt innovative mobile applikationer som kontrollør app´en og det mobile periodekort, i tæt samarbejde med vores kunder. 

 

Mobiltelefonen har et uanet potentiale, og med den konstante udvikling inden for mobile muligheder, støder der hele tiden flere muligheder til. 


Bliv kontaktet ang. udvikling af Adaptivt Web Design (responsivt web), mobile sites og mobile applikationer.
Infostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere