» Sitemap

Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Mobilbillet til Sydtrafik

Sydtrafik tager et stort skridt på vejen væk fra billetmaskiner,  papklippekort og papirbilletter med lanceringen af den nye mobilbillet - en billetapplikation til smartphones, som ikke bare muliggør køb af enkeltbilletter til busser i Syd- og Sønderjylland på mobiltelefonen via betalingskort, men også til periodekort. Sidstnævnte er Sydtrafik det første trafiksselskab i Danmark til at introducere.

 

Mobilbilletten - nem og enkel at anvende

Sydtrafik mobilbillet

Sydtrafiks nye billetløsning er udviklet i tæt samarbejde med Kofoed & Co og sideløbende med Fynbus mobilbillet-applikation, hvilket har gjort det muligt at trække på et stort erfaringsgrundlag baseret på de to trafikselskabers SMS-billetter.

Et enkelt og intuitivt design været i højsædet, for SMS-billetten viste tydeligt, at jo nemmere og mere logisk den er at anvende, jo hurtigere tager kunderne den nye teknik til sig. Således byder Sydtrafiks nye mobilbillet på flere nyttige redskaber, som vil gøre det nemt for kunderne at anvende den nye applikation. Et godt eksempel er favorit-funktionen, som gør det muligt at gemme en ofte anvendt billettype som favorit, samt automatiske forslag til lokaliteter ved påbegyndt indtastning. Endvidere ved telefonen, hvor kunden befinder sig, hvorfor det blot er nødvendigt at angive hvor man vil hen.

 

Det er dog ikke kun kunderne, som får glæde af den nye billetapplikations mange funktionaliteter; mobilbilletten vil endvidere gøre det lettere for Sydtrafik at undgå snyd, idet billetten ikke kan viseresendes uden at logoet fryser fast. Samtidigt bliver anvendte billetter helt automatisk inaktive på mobiltelefonen, når de er blevet brugt.

 

Det første periodekort til download via en smartphone

For Sydtrafiks faste passagerer, præsenterer Sydtrafik endvidere den gode nyhed, at periodekortet nu kan købes og downloades på smartphonen. Og det er der mange fordele ved, for kunderne får automatisk besked når kortet skal fornyes og eftersom betalingen klares med et betalingskort, er en arbejdsgiverbetalt mobiltelefon heller ingen hindring. Skulle telefonen blive skiftet ud, mister brugeren heller ikke adgangen til periodekortet, da oplysningerne ligger gemt på en server. Sydtrafik lancerer det digitale periodekort med et meget fordelagtigt introduktions-tilbud, som gør det muligt at købe kortet til børnepris året ud.

 

Køb en mobilbillet med rejsepoint

Som med SMS-billetten, vil det også være muligt for Sydtrafiks kunder, at anvende rejsepointkontoen til køb af mobilbilletter og dermed opnå rabat på mobilbilletten. Rejsepointkontoen, som er den elektroniske udgave af det traditionelle papklippekort, kan naturligvis både oprettes og tankes op via mobiltelefonen, hvor det endvidere altid er muligt at følge med i saldoen på kontoen.

 

Læs mere om Sydtrafiks nye mobilbillet og periodekort her, hvor det også er muligt at finde links til download af applikationen i App Store og Google Play.

 

Sydtrafiks nye mobilbillet i medierne


 

 
Infostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere