» Sitemap

Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Mobilbillet til FynBus

Fynbus tager endnu et skridt i udviklingen af nye billetløsninger for passagerne og lancerer nu mobilbilletten; en billetapplikation til en smartphone, der gør det muligt at købe at betale med dankort eller kreditkort når der købes billet over mobiltelefonen. 

 

Mobilbetaling i busserne

Fynbus mobilbilletI 2008 var Fynbus blandt pionererne i mobile betalingsløsninger med lanceringen af et helt nyt billetteringssystem i Danmark i form af SMS billetten. Og det stod hurtigt klart, at den nye billetløsning var kommet for at blive. Blot et halvt år efter lanceringen, var den nye billetløsning en etableret succes, der solgte dobbelt så mange billetter som oprindeligt forventet. SMS billetten viste dermed også, at kunderne er hurtige til at tage ny teknik til sig samt byder tiltag velkomne, som er møntet på at gøre det endnu nemmere at bruge bussystemet.

 

Med Fynbus nye mobilbillet, er det nu muligt at købe enkeltbilletter til lokal, by- og regionalbusser på Fyn via en smartphone,  iPad eller iPod touch. Derudover kan FynBus Mobilbillet tilgås på http://mobilbillet.fynbus.dk/app, således at kunder der ikke har en Android/Iphone også kan gøre brug af løsningen. Mobilbilletten koster det samme som en kontantbillet og skal blot fremvises i bussen ved indstigning eller ved kontrol.

 

Applikationen, som bærer navnet "Fynbus Moibilbillet", kan fås gratis i App store, Google play eller via https://mobilbillet.fynbus.dk/

Mobilbilletten - enkel og nem at anvende

Akkurat som med SMS-billetten, er mobilbilletten er udviklet i tæt samarbejde med Kofoed & Co og baseret på et enkelt og intuitivt design.  

"Mobilbilletten bygger på logik og intuition og derfor vil rigtig mange brugere finde den rigtig nem at bruge, og det har været meget vigtigt i hele udviklingsforløbet" fortæller direktør Carsten Hyldborg Jensen. Et eksempel på dette er, at telefonen ved, hvor kunden befinder sig, hvorfor det blot er nødvendigt at angive hvor man vil hen. Ligeledes er det muligt at gemme en billettype som favorit, hvilket er brugbart hvis man rejser ofte på den samme strækning. Hvis man godkender en billet som favorit, vil det fremover være særligt nemt at købe en lignende billet blot ved at tilgå ens favoritbillet.

 

Fynbus mobilbillet i medierne

 

Fynbus-billet på smartphonen, TV2 Fyn d. 25.06.2012. 

App til fynske busbilletter, Fyens.dk d. 25.06.2012.

Fynbus klar med ny billetapplikation, Mobilsiden.dk d. 25.06.2012.

Mobil-billet til bussen, Ugeavisen Øboen d. 10.07.2012.

 

 
Infostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere