» Sitemap

Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Infoskærme til e-conomic
 

Kofoed & Co har i samarbejde med virksomheden e-conomic udviklet et internt infoskærm system, som netop er blevet lanceret i e-conomic's forskellige lokationer i Danmark såvel som i udlandet. Systemet dækker over infoskærme opsat forskellige steder i virksomheden, som er tilkoblet internettet og via en server modtager et slideshow med forskellige former for information. Det kan f.eks. være alt lige fra vejrudsigten og kantinemenuen til booking af mødelokalet og nyheder omhandlende vigtige informationer for ansatte i organisationen.


One-to-Many Communication

Infoskærmene åbner op for en lang række muligheder, hvad angår one-to-many communication. Med de opsatte fladskærme nåes et stort publikum i organisation. Alle ansatte får samme mængde information uden, at denne informationsmængde kommer til at virke forstyrrende. Ved brug af infoskærme kan de ansatte selv vælge hvornår, og hvormeget de vil gøre brug af infoskærmene.


Selve løsningen

Selve løsningen er lavet via Kofoed & Co's eget CMS, Weblogik. Slideshowet indeholder alt lige fra intern information i virksomheden til news feed fra bl.a. Børsen og Politiken. Derudover er der lavet slides med vejrudsigt, kantinemenu og mange andre slides. Kofoed & Co's løsning giver e-conomic mulighed for selv at tilrettelægge samt redigere deres slideshow og opdatere de enkelte slides samt indstille tidsvisningen på hver enkelt slide.

 

Fakta

Løsningen til e-conomic, omfatter 5 skærme placeret i virksomhedens kontorer i 4 forskellige lande.

Det hele styres centralt fra InfoLogik® og der vises forskellige kombinationer af slideshows på hver skærm.