» Sitemap

Nyhedsbrev

Følg med i hvad der rør sig i den digitale verden.

Tilmeld
 
 


Infoskærme

Info skærme er vejen frem, når det gælder one-to-many kommunikationsløsninger til et bredt publikum f.eks. i organisationer m.m. Med fladskærme med kundetilpasset indhold målrettet mod publikum er der åbnet op for nutidens informationskanal. Indholdet kan variere fra virksomhedens resultater, sætte fokus på virksomhedens mål, eller minimere behovet for udsendelse af emails, booking af mødelokale samt virke som en generel effektivisering af kommunikation blandt medarbejdere og ledelse.

 

Om Infoskærm løsningen

Et info skærm system dækker over en eller flere opsatte infoskærme i en virksomhed el. lign., som via en internetopkobling modtager et slideshow fra Kofoed & Co eget CMS Weblogik med forskellige former for information, der er tilpasset kunden. Slideshowet kan tilpasses efter kundens behov og ønsker, og samtidig er det nemt for enhver at redigere indholdet, som løber henover skærmen. I internationale organisationer er det med digitale infoskærme blevet endnu lettere måde at kommunikere med folk i forskellige lokationer.

 

Inforskærm

Kofoed & Co er en full service leverandør på infoskærmløsningerne, hvilket betyder, at vi udvikler indholdet, forestår opsætningen og driver løsningen efterfølgende. Vi tilbyder:  

 

  • Individuelle løsninger tilpasset brugersituationen i både design, indholdsstruktur og brugerflade.
  • Løsninger, der udnytter den nyeste teknologi
  • Løsninger, der giver kunden mulighed for opdaterede brugerflader
  • Dynamiske løsninger, der henter data fra eksisterende kilder og derved minimerer vedligeholdelsen af data.

 

Se mere under Cases

 

Fakta

Løsningen til e-conomic, omfatter 5 skærme placeret i virksomhedens kontorer i 4 forskellige lande.

Det hele styres centralt fra InfoLogik® og der vises forskellige kombinationer af slideshows på hver skærm.