» Sitemap
Sidste nyt


I medierneSydtrafik sælger 38.000 SMS- og mobilbilletter om måneden
Kofoed & Co
10-04-2014
Mobilbilletten - en populær billetløsning hos SydtrafikDa Sydtrafik oprindeligt lancerede SMS-billetten, var det ikke med fastlagte mål for, hvad der egentligt kunne forventes af den nye betalingsform. SMS-billetten blev dog hurtigt en etableret succes, som langt overgik de oprindelige spæde forventninger til projektet, hvilket dannede grobund for endnu en satsning i form af mobilbilletten.

Nu har de to mobile betalingsformer så for alvor cementeret deres eksistensberettigelse med nyheden om, at Sydtrafik efterhånden sælger mere end 38.000 SMS- og mobilbilletter om måneden.


I marts måned blev det således til hele 38.819 mobile billetter, hvilket glæder Sydtrafik. "Vi havde håbet på gode tal, men knap 39.000 solgte billetter om måneden er fantastisk flot", udtaler Troels Keilgaard, Chefkonsulent hos Sydtrafik. Han fortæller endvidere, at siden sms- og mobilbilletten blev introduceret, har antallet af solgte billetter via de nye og smarte billetteringsløsninger været støt stigende. Ser man bort fra sommerferien og juleferien, hvor billetsalget helt naturligt stagnerer, har der således kun været tale om fremgang. Som Troels Keilgaard konkluderer, er sms- og mobilbillettens succes baseret på, at "det fungerer rigtigt godt og kunderne er glade for det", hvilket naturligvis glæder Kofoed & Co!


 


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere