» Sitemap
Sidste nyt


I medierneSydtrafik introducerer mobilbilletten
Kofoed & Co
10-10-2012
Siden Sydtrafik lancerede SMS billetten i marts, har kunderne taget mobil betaling til sig i stigende grad. Det betyder nu, at Sydtrafik tager det næste skridt i udviklingen af smarte billetteringsløsninger og introducerer mobilbilletten som en helt ny type billetløsning.

Mobilbilletten dækker over en såkaldt billet-applikation, som gør det muligt for kunder med en smartphone, tablet eller lignende udstyr, at købe busbilletten direkte på telefonen. Mobilbilletten betales ikke over telefonregningen, men med et betalingskort, hvilket muliggør brug af telefoner betalt af arbejdsgiveren.

Mobilbilletten koster det samme som en kontantbillet, har samme gyldighed som en kontaktbillet og er gældende til alle lokal-, by- og regionalbusser indenfor Sydtrafiks område. Det er dog også muligt at anvende rejsepointkontoen og derved købe en mobilbillet med 37% rabat. Har du ikke allerede en rejsepointkonto, kan du oprette og tanke den via din mobiltelefon, hvilket gør det særligt nemt at få adgang til at købe billetter med rabat.

Læs mere om den nye mobilbillet her, hvor du også vil kunne finde links til download af applikationen i App Store og Google Play.


Sydtrafik lancerer mobilbilletten


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere