» Sitemap
Sidste nyt


I medierneTorben Frigaard Rasmussen
indtræder i Kofoed & Co ApS
Kofoed & Co
04-09-2008
Pr. 1. september 2008 indtræder Torben Frigaard Rasmussen  i ejerkredsen af Kofoed & Co ApS. Torben skal indgå i virksomheden som sparringspartner og herunder hjælpe med den strategiske udvikling af virksomheden.


Torben Frigaard Rasmussen indtræder i bestyrelsen hos Kofoed & CoTorben har en bred vifte af erfaring i ind- og udland med bl.a. 5 års erfaring fra USA, hvor han har siddet som administrerende direktør i virksomhederne Air Sox Inc. og Flexo Wash Inc. Derudover har Torben været administrerende direktør for den danske virksomhed Retail Internet, som er nordens største udbyder af reklamer via email og sms (Electronic Direct Response Marketing) med en omsætning voksende fra 1-55 mio kroner i perioden fra 2002 til 2006.

Retail Internet blev solgt til den franske koncern "Come & Stay" med base i Paris for et trecifret millionbeløb i 2006. Come & Stay er således blevet absolut førende på det globale marked for markedsføring via email og sms med kontorer i 12 lande.

Torben indtræder som bestyrelsesformand i Kofoed & Co ApS. Torben er i forvejen aktivt bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder.

Vi byder Torben velkommen og ser frem til samarbejdet.


 


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere