» Sitemap
Sidste nyt


I medierneVisionær arkitektur & borgerservice i Middelfart
Kofoed & Co
20-09-2017Visionær arkitektur & borgerservice i Middelfart
Midt i august fik Middelfart sit nye rådhus: 9000 kvadratmeter imponerende arkitektur med plads til 440 medarbejdere og en samlet administration under ét tag.

NEXT på Nytorv

Med et nyt rådhus og en ny, samlet struktur, er det ikke bare omgivelserne der er blevet opgraderet. Middelfart Kommune har haft deres fleksible NEXT Solution kø- og nummersystem i adskillige år, men har med flytningen til Nytorv valgt at anvende systemet på en ny måde: som en fælles digital løsning for hele rådhuset.

NEXT Solution på Nytorv i MiddelfartAlle forvaltninger på det nye rådhus har således haft medindflydelse på opsætningen af faginddelte kategorier og underkategorier og er nu repræsenteret på NEXT touchstanderen.

Den nye opsætning understøtter ikke blot et stærkere samarbejde mellem de forskellige afdelinger og forvaltninger i huset, men også en omlægning af borgerservicen. Åbningstiderne er blevet udvidet, en borgerguide modtager folk i foyeren, og der er blevet etableret en online tidsbestilling til de to mest efterspurgte kategorier: bestilling af et nyt pas samt bestilling af et nyt kørekort.

Resultatet af omstruktureringerne er et mere effektivt flow, der tilgodeser borgere såvel som medarbejdere.

Mere information 

Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, kan Salgschef Maja de Taeje altid kontaktes for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@next-solution.co eller ring på tlf. 26 18 36 21.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere