» Sitemap
Sidste nyt


I medierneNEXT Solution nyhedsbrev
Kofoed & Co
13-06-2017
NEXT Solution nyhedsbrev
Så er der et nyt fra vores populære kø-, nummer- og informationssystem, som kan præsentere en helt ny opgradering i form af NEXT Solution Online samt nye - og gamle - kunder.


NEXT Solution Online
En ny opgradering, som styrker sikkerheden, supporten samt sikrer en nem og hurtig opdatering af platformen, så kunden altid har den nyeste version kørende. Læs om Kerteminde Borgerservice, som er en af de seneste NEXT Solution kunder og blandt de første kunder der får glæde af den nye "NEXT Solution Online" løsning.

NEXT til Nuuk
Det fleksible kø- og nummersystem er allerede en del af borgerservicen samt Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv i Nuuk, hvor nummersystemet har været i brug et halvt års tid. Nu er endnu en NEXT Solution stander ved at tilbagelægge turen med skib til Grønlands største by, hvor Arbejdsmarkedskontoret vil være modtageren. 

Et populært Valg
NEXT Solution betjener på nuværende tidspunkt intet mindre end 1.448.500 borgere i 30 kommuner, hvoraf mange både benytter sig af det populære kø-, nummer- og informationssystem i såvel Borgerservicecenteret som Jobcenteret. 

Læs det seneste NEXT Solution nyhedsbrev her


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere