» Sitemap
Sidste nyt


I medierneSydtrafiks nye mobilbillet app
Kofoed & Co
14-06-2017
I starten af det nye år lancerede Sydtrafik en ny mobilbillet app - en app, der på nuværende tidspunkt bruges af over 51.000 kunder og har resulteret i mere end 40.000 solgte mobilbilletter.

Et nostalgisk tilbageblik
Oprindeligt lancerede Sydtrafik SMS-billetten helt tilbage i starten af 2012, hvorefter dens succes banede vejen for mobilbilletten, som fulgte blot et halvt års tid senere. Modsat SMS-billetten, kunne billetterne til bussen nu købes direkte via et betalingskort og helt udenom telefonregningen. Sydtrafiks kunder tog hurtigt den nye mobile betalingsform til sig og salget af billetter via den nye og smarte billetteringsløsning var støt stigende. 

En helt ny udgave af Sydtrafik mobilbillet
Sydtrafiks nye app er udviklet med et ønske om, at skabe endnu større gennemsigtighed for Sydtrafiks kunder og er ikke blot en opgradering af den gamle mobilbilletløsning. Der er tale om en helt ny version, som bedre passer til nutidens smartphones med bedre driftsikkerhed og flere muligheder for Sydtrafik såvel som for kunderne. Appen bygger på den samme teknologi som den meget populære Midttrafik app, men er naturligvis tilpasset de krav og ønsker Sydtrafik har haft til deres nye mobile billetteringsløsning. Den nye app introducerer således det digitale periodekort, hvilket dog ikke er den eneste nye funktion. 

Nye funktioner
Som noget nyt får Sydtrafiks kunder glæde af forslag fra Rejseplanen, når der søges på til og fra ved billetkøb. Det betyder, at der gives et hurtigt og overskueligt overblik over mulige rejser, afgangs- og ankomsttider samt antallet af skift - nøjagtigt som det kendes fra Rejseplanen. En anden ny funktion er muligheden for at betale med MobilePay fremfor med betalingskort. Mere end 3,5 millioner danskere benytter regelmæssigt MobilePay og eftersom appen er registreret på 9 ud af 10 smartphones i Danmark, er det oplagt for rigtigt mange kunder at betale for deres periodekort, enkeltbilletter og specialbilletter via MobilePay.

Vis billet offlineMan skal naturligvis være online for at kunne købe billetter, men når først billetten er købt og hentet ned på telefonen, kan billetten vises - også uden netdækning, hvilket er en ny funktion. Billetten valideres blot ved almindelig kontrol af kontrolkoden, eftersom den ikke indeholder en skiftende dagskode, hvilket tydeligt fremgår af billetten.

Sydtrafiks nye mobilbillet app Sydtrafiks digitale periodekort Sydtrafik app - nu med MobilePay


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere