» Sitemap
Sidste nyt


I medierneNEXT Solution produktblade
Kofoed & Co
15-06-2017
Mange kender overordnet NEXT Solution som et fleksible kø-, nummer- og mødesystem - men vidste du, at det er muligt at bestille en række produktblade, som går i dybden med det forskellige aspekter af det populære systems anvendelsesmuligheder og finesser?


NEXT Solution produktbladePrimært anvendes NEXT Solution på kommunernes Jobcentre og Borgerservicecentre, hvorfor der naturligvis er produktblade omhandlende netop disse to kundesegmenter. 

Men NEXT Solution er meget mere end det og kan eksempelvis anvendes som en fælles møderegistreringsløsning af hele rådhuset eller fungere som receptionist og modtage gæster hos kommunens sundhedshus. Disse to anvendelsesmuligheder er således også udspecificeret i hver deres produktblad, som går i dybden med hvordan forskellige afdelinger kan repræsenteres af kategorier på NEXT Solutions slanke touchstander.

Exchange integration & Online løsning

At NEXT Solution er et fleksibelt kø-, nummer- og infosystem som skræddersys vores kunders behov betyder, at systemet udvikles løbende. Der tilføjes derfor også løbende produktblade som præsenterer nye og specifikke anvendelsesmuligheder mere indgående; senest to produktblade omhandlende Exchange integration samt den helt nye NEXT Solution Online-løsning. Førstnævnte er et tilføjelsesmodul, som alle eksisterende kunder kan få tilføjet deres NEXT-løsning nøjagtigt ligesom "afslut-sag" samt "sprogmodulet", mens NEXT Solution Online er en opgradering til en hostet løsning.

Bestil et eller flere gratis produktblade her


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere