» Sitemap
Sidste nyt


I mediernePeriodekort til Midttrafik
Kofoed & Co
20-06-2017
Midttraffik lancerer det elektroniske periodekort
I kølvandet på succesen med det virtuelle klippekort, har Midttrafik nu lanceret deres periodekort i en elektronisk version.

For et år siden, da Midttrafik lancerede deres nye mobilbillet og samtidigt annoncerede udfasningen af deres populære papklippekort, var det med store forventninger til den nye app. For første gang blev køb af kontantbilletter, klippekort og fastprisprodukter muliggjort via en smartphone i hele Midttrafiks område. Og kunderne tog i dén grad den nye app til sig: på nuværende tidspunkt har 210.000 mennesker således oprettet en konto i app´en og omsætningen ligger på mere end 100 millioner kroner. 

Den digitale version af klippekortet viste sig hurtigt som et godt alternativ til det traditionelle papklippekort og havde den ønskede effekt: en negativ indvirkning på salg såvel som hamstring af papklippekortet.

Det elektroniske periodekort

I kølvandet på den gedigne succes, har Midttrafiks bestyrelse derfor besluttet, at periodekortet fremadrettet også skal kunne købes elektronisk. "Mange kunder har efterlyst muligheden for at få periodekort på mobilen, fordi de oplever, det vil gøre deres rejse nemmere", fortæller vicedirektør Mette Julbo og der er da også kun ét eneste sted i Aarhus midtby, at periodekortet i dets nuværende form kan erhverves. Det betyder, at køerne godt kan være lange, når et månedsskifte nærmer sig, skriver Aarhus Stiftstidende i artiklen "Periodekort snart til salg på Midttrafiks app". Det vil formentligt ændre sig nu, hvor den nye app-løsning er blevet tilgængelig.

Det nuværende periodekort er et personligt buskort, som Midttrafik anbefaler de kunder der rejser med bussen næsten hver dag. Kortet gælder et antal zoner og dage og er gyldigt mindst 30 dage og højst 365. Kortet, i dets traditionelle form, forudsætter et vellignende pasfoto, og skal købes ved personligt fremmøde, hvilket ikke længere vil være nødvendigt efter indførelsen af det elektroniske periodekort.

Derudover fungerer periodekortet i Midttrafik app helt på samme måde som det traditionelle pap-periodekort, der fortsat vil kunne købes og bruges.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere