» Sitemap
Sidste nyt


I medierneNye ansigter hos Kofoed & Co
Kofoed & Co
19-06-2017
Nye ansigter hos Kofoed & Co
Det nye år har budt på flere nye ansigter hos Kofoed & Co, som har forstærket teamet af dygtige udviklere med to nye softwareudviklere...

Vi har således budt velkommen til multimediedesigneren og datamatikeren Mads Jakobsen samt Christian Arentsen fra Slagelse, som er ved at færdiggøre hans kandidatgrad som Civilingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet.

Mads er født og opvokset i Odense, hvor han fortsat er bosiddende. Han tiltrådte sin nye stilling som Softwareudvikler primo februar og lagde ud med at arbejde på et fejlhåndteringssystem, men er sidenhen for alvor trådt ind i det team, som primært arbejder med udvikling, optimering og videreudvikling af vores mobilbillet app løsninger.

Christian, som er fra Sjælland og bosiddende i Slagelse, lærte vi at kende, da han tidligere i hans uddannelse lavede et projekt med udgangspunkt i vores unikke sundhedsprojekt CykelScore. Sideløbende med færdiggørelsen af hans studier, har Christian fundet tid til at arbejde på vores fleksible køsystem - NEXT Solution - et par gange om ugen.

Vi er glade for at have budt såvel Mads som Christian velkommen til Kofoed & Co.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere