» Sitemap
Sidste nyt


I medierneTAKS på Færøerne får NEXT Solution
Kofoed & Co
03-01-2017
NEXT! Solution har længe været den foretrukne kø, nummer og møde-registreringsløsning blandt landets kommuner, herunder borgerservice og jobcentre, men bliver i stigende grad anvendt hos andre offentlige instanser som Direktoratet for Kriminalforsorgen, kommunale sundhedshuse, uddannelsesinstitutioner - samt nu også SKAT.
TAKS på Færøerne får NEXT Solution
NEXT Solution starter nemlig det nye år med en rejse til den nordlige del af Atlanterhavet - nærmere betegnet Tórshavn på Færøerne, hvor "TAKS" har valgt at installere i et NEXT Solution nummersystem med  tilhørende sprogmodul. Sidstnævnte muliggør betjening af borgerne på færøsk såvel som på engelsk.


TAKS, som har valgt deres nye løsning ud fra et ønske om en velafprøvet, driftssikker og skalérbar nummerløsning med redigerbare brugerflader, gik allerede i gang med at lære deres nye kø- og nummersystem at kende i udgangen af det forgangne år. Via et demo-link, som giver brugerne hos det færøske skattevæsen fuld adgang til NEXT Solutions fleksible og innovative administrationsmodul, kan det administrationssite der oprettes efterfølgende overføres virtuelt til touchstanderen, som  således er klar til ibrugtagning med det samme.

Læs mere om NEXT Solution på www.next-solution.dk.


 


 


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere