» Sitemap
Sidste nyt


I medierneForstærkning af udvikler-teamet hos Kofoed & Co
Kofoed & Co
02-01-2017
Vores nyeste softwareudvikler, Sidney Nys, startede i praktik hos Kofoed & Co i foråret, og er nu blevet en fast del af vores udvikler-team.

Sidney Nys, softwareudviklerSidney er nyudklækket datamatiker og blev oprindeligt præsenteret for Kofoed & Co som en af Technology Denmarks "Rising Stars"- Odenses nye eliteprogram for IT-studerende på videregående uddannelser.

Technology Denmark
Technology Denmarks eliteprogram har til formål at give de tech-studerende mulighed for at dygtiggøre sig indenfor deres fagområde gennem praktikophold, arrangementer og personlig talentudvikling, samtidigt med at virksomheder i IT-branchen lettere kan finde den højt kvalificerede arbejdskraft, der er brug for.

Sidney startede således også ved Kofoed & Co som studentermedhjælper og dernæst praktikant, men er nu blevet en fast del af vores voksende udviklerteam. Han har derfor også allerede et indgående kendskab til vores produkter og har gennem det sidste halve års tid arbejdet med NEXT Solution såvel som vores mobilbillet app løsninger.

Vi byder Sidney velkommen og glæder os over at kunne fortsætte det gode samarbejde.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere