» Sitemap
Sidste nyt


I medierneNyt fra NEXT
Kofoed & Co
27-06-2016
NEXT Solution er på vej til Grønland og er endvidere blevet en del af modtagelsen i Vestre Fængsels besøgscenter.

Danmarks største arresthus har installeret NEXT Solution 
Vores fleksible kø- og nummersystem finder nye anvendelser og er således blevet en del af modtagelse i Vestre Fængsel. Her bliver gæster i fængslets besøgscenter nu mødt af en NEXT Solution touchstander, hvorpå de kan melde deres ankomst og samtidigt angive årsagen til deres besøg.

NEXT løsningen er naturligvis tilpasset de ønsker og krav Vestre Fængsel har haft til deres nye nummersystem og fremstår med en forenklet brugerflade. Fremfor det traditionelle udvalg af kategorier, som Borgerservice og Jobcentre benytter sig af, har man i Vestre Fængsel blot fire valgmuligheder. Derudover har man valgt at tilknytte et sprogmodul, hvilket gør det muligt at skifte imellem en brugerflade på flere sprog.

NEXT til Nuuk
Kommuneqarfik SermersooqCirka 240 kilometer syd for polarcirklen finder man den grønlandske hovedstad Nuuk, hvor Grønlands folkerigeste kommune - Kommuneqarfik Sermersooq - ligger. Efter sommerferien vil to NEXT løsninger skulle hjælpe med visiteringen af kommunens borgere; den ene touchstander opstilles hos Borgerservice på rådhuset i Nuuk, mens den anden tilfalder Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. Begge løsninger er naturligvis udstyret med et sprogmodul, så brugerfladen kan tilgåes på grønlandsk, dansk og engelsk, og leveres derudover med iDisplays for synlig markering af individuelle skranker.

Læs mere om kommunernes foretrukne kø- og nummersystem på www.next-solution.dk 


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere