» Sitemap
Sidste nyt


I medierneMidttrafik App har succes
Kofoed & Co
10-06-2016
Mere end 30.000 downloads og over 100.000 solgte billetter taler sit eget tydelige sprog - Midttrafiks nye mobilletløsning er en stor succes, som brugerne har taget rigtigt godt imod!

Midttrafik app - en populær mobilbetalingsløsningMed den nye app har Midttrafik for første gang lanceret en mobilbetalingsløsning som har muliggjort køb af kontantbilletter, klippekort og fastprisprodukter via en smartphone i hele Midttrafiks område. Appen, som bl.a. har skullet erstatte det meget populære klippekort med en digital version, har været længe ventet af Midttrafiks kunder. "Mange kunder har efterlyst muligheden for at betale med telefonen. fordi de oplever, at det vil gøre deres rejse nemmere." udtalte vicedirektør Mette Julbo ved frigivelsen af app´en - men derfor er de flotte tal alligevel bemærkelsesværdige.

"En forrygende succes" skriver TV2 Fyn således i deres artikel "Fynske mobilbilletter hitter i Midtjylland" omhandlende den nye app, mens Lemvig Folkebladet blot konstaterer at "Ny Midttrafik-app vokser hurtigt". 

75% betaler via MobilePay
Mere end tre millioner danskere har nu MobilePay på deres smartphones, hvilket gør det til den førende danske betalingsløsning. Integrationen af MobilePay var da også et stort ønske under udviklingen af Midttrafik app, hvilket har vist sig at være en populær beslutning. Hele 75 procent af Midttrafiks kunder benytter sig nemlig af den velkendte betalingsløsning og betaler således for deres klippekort og enkeltbilletter via MobilePay.

Positive brugeranmeldelser
"Dejlig nem og overskuelig", "Lækkert med kortsalg i lommen" og "Brugervenlig og smart" - er blot nogle af de pæne ord anmelderne bruger om den nye Midtrafik app. "Tjekker man Appstore på iPhones og Google Play på Andriod-telefoner, så er det overordnet positiv feedback der kommer til appen" skriver Dagbladet Holstebro-Struer og bekræfter dermed at brugerne generelt er glade for den nye app. 


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere