» Sitemap
Sidste nyt


I medierneNy 'Bedste chauffør' kampagne hos Midttrafik
Kofoed & Co
02-07-2015
For at fremme kundeservicen, sætte fokus på den store indsats som deres chauffører dagligt leverer og give kunderne en mulighed for at fortælle om de gode kundeoplevelser, har Midttrafik igen i år kørt deres 'Bedste Chauffør' kampagne.

Rosekampagne fremmer kundeservicen
Kampagnen, som blev udarbejdet i samarbejde med Kofoed & Co sidste år, giver Midttrafiks kunder mulighed for at rose deres chauffør(er) via SMS, en ''Bedste Chauffør'' app til smartphone og på Facebook.6.500 stemte

I år modtog Middtrafik hele 6.500 nomineringer og stemmer fra glade buskunder, og det hele førte til at buschaufføren Bas d. 25. juni blev kåret til Midttrafiks bedste chauffør. Du kan læse mere på Midttrafiks Facebooksside.

Kofoed & Co udviklede værktøjet
Essensen i kampagnen har været "Bedste Chauffør" applikationen til smartphone, SMS-afstemningsfunktionen og det bagvedliggende administrationsmodul, som holder styr på alle "roserne". Og det er naturligvis her vi kommer ind i billedet, for det er Kofoed & Co som - i tæt samarbejde med Midttrafik - har udviklet og leveret disse komponenter.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere