» Sitemap
Sidste nyt


I medierneKnauff får logistiksystem
Maja de Taeje
23-06-2015
I samarbejde med Knauff har Kofoed & Co udviklet et logistiksystem, der skal hjælpe firmaet med håndteringen af ventende lastbiler.

Kofoed & Co udarbejder logistiksystem

I foråret fik Kofoed & Co til opgave at udarbejde et logistiksystem, som kunne understøtte såvel en optimering af logistikken samt en dokumentation af processen. Systemet, som blev opsat i maj, anvendes af udenlandske såvel som danske chauffører og personale, hvorfor der er lagt vægt på at gøre det brugervenligt samt meget intuitivt at anvende.Sådan fungerer systemet

For chaufførerne handler det om hurtigt og nemt at få anvist en rampe til afhentning eller aflæsning af varer, hvilket med indføringen af det nye logistiksystem klares via en touch skærm. Den væghængte skærm til chaufførerne indeholder således en bonprinter, som ved tryk på skærmen afgiver en bon med et kø-nummer. Via en tablet, kan en medarbejder fra Knauf A/S dernæst anvise en rampe til aflæsning eller afhentning af varer, hvilket chaufføren får besked om via en opsat storskærm. På storskærmen fremgår det klart og tydeligt hvilket kø-nummer der kobles med hvilken læsserampe, hvilket både synliggør samt forenkler den logistiske proces.

Administrationsdelen
Med til logistiksystemet hører der naturligvis også en administrationsdel, som gør det muligt at få en samlet oversigt over alle udførte aktiviteter samt printe eller downloade udtræk.

Mere om Knauff
Knauf A/S er en grossistvirksomhed som leverer totalløsninger til den danske byggebranche og hvis multifunktionelle byggematerialer sælges igennem et landsdækkende net af forhandlere. Det danske hovedsæde i Hobro huser omtrent 200 medarbejdere fordelt på kontor samt produktion, hvorfra lastbiler jævnligt afleverer og henter materialer.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere