» Sitemap
Sidste nyt


I mediernePrisberegner til Midttrafik
Kofoed & Co
13-10-2014
Midttrafik prisberegnerPå baggrund af indførelsen af en helt ny zonestruktur i hele Region Midtjylland, har Midttrafik lanceret en prisberegner, som gør det ekstra nemt for kunderne at orientere sig om rejsens pris!

Da Midttrafik i sommers trådte ind i den ensartede, landsdækkende zonestruktur, betød det en omlægning af zonesystemet såvel som indførelsen af mere tidssvarende betalingsformer, herunder rejsekort. Udviklingen af den kollektive trafik betyder, at prisberegningen påvirkes idet zonerne er nødt til at være ens i hele regionen.

I samarbejde med Kofoed & Co, har Midttrafik derfor udviklet en kortløsning, som gør det nemt og hurtigt at orientere sig i det nye zonesystem. Prisberegneren tager endvidere højde for forskellige priser ud og hjem.

På den nye kortløsning angives rejsens start og slut-destination ved et klik på et kort, hvorefter antallet af zoner på turen fremgår. Samtidig oplyses prisen for rejsen - både for kontantbillet, klippekort og periodekort. Der er således kun to klik imellem en zoneangivelse og pris for turen imellem eksempelvis Aarhus og Silkeborg.

Prisberegneren kan naturligvis tilgås fra en smartphone, så det er muligt at orientere sig om det nye zonesystem på farten. Se prisberegneren her.


PrintInfostandere

Relevant information - når du har brug for det...

» Læs mere